Waarom

De wellnessmarkt is de afgelopen jaren overspoeld met handelaren die spa´s en andere Wellness-apparatuur verkopen. Helaas is het met de service vaak slecht gesteld. Vaak verdwijnen deze handelaren ook weer binnen korte tijd. Veel klanten weten zich geen raad meer met hun apparatuur als hun verkoper geen service geeft failliet is of gewoon verdwenen is.

Aqua Spa Service is een service en advies gericht bedrijf dat geen spa´s of andere Wellness-apparatuur verkoopt, maar zich richt op onderhoud en reparatie van spa´s, whirlpools, sauna´s en stoomcabines. Wij stellen een diagnose van de defecten aan uw apparatuur en geven hierna een duidelijk beeld van wat de kosten voor reparatie zijn. Door een grote onderdelenvoorraad in de service bus kunnen wij meestal meteen repareren.

Door onze ervaring met veel verschillende merken spa´s kunnen wij ook meteen advies geven of het de moeite loont om uw spa nog te repareren. De ervaring leert ons dat ondanks hoge reparatiekosten veel spa´s grote stroomverbruikers blijven door bijvoorbeeld slechte isolatie. Ook komt het veelvuldig voor dat het leidingwerk zo slecht is aangelegd dat een spa om de haverklap lekkages vertoont. Allemaal problemen die u zich niet had voorgesteld bij het aanschaffen van uw Spa of Jacuzzi.

Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen of e-mailen.

+32 (0) 486 842105

info@aquaspaservice.be

 


Archief